Beker vrouwen: Nederlagen voor teams van RKDEO

Zowel het eerste als tweede vrouwenteam van RKDEO kwamen zondag in actie. Voor de Nootdorpse vrouwen was er weinig reden tot lachen. Vrouwen 1 ging over de knie bij Antibarbari en Vrouwen 2 werd van het veld gespeeld door SEP 2.

Tekst: Roland van der Linden

In Poule 21 van Groep 1 waren nog maar twee clubs over na het terugtrekken van SEP. RKDEO ging op bezoek bij Antibarbari in Rotterdam. RKDEO kwam op een 0-1 voorsprong nadat Daniëlle Meijer een bal van Viviana Lacrum het doel in had gewerkt. Na de snelle gelijkmaker kon Jessie Rottier uit een strafschop RKDEO opnieuw aan de leiding brengen. Daarna was het over en sluiten voor RKDEO en scoorden de Rotterdamse studenten vier keer: 5-2.

De reserves van SEP namen het in Nootdorp in Groep 2 Poule 2 op tegen het tweede team van RKDEO. De bezoeksters uit Delft waren duidelijk de bovenliggende partij en stapten na negentig minuten voetballen met een 2-7 overwinning van het veld. SEP 2 werd door deze zege tweede in de poule met vier punten. RKDEO 2 eindigde op een derde plaats met een punt minder.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder