OranjeLeeuwinnen spelen oefenduel in Cars Jeans Stadion

De OranjeLeeuwinnen spelen maandag 29 november een vriendschappelijke interland tegen Japan. De wedstrijd wordt gespeeld in het Cars Jeans Stadion in Den Haag en begint om 19.40 uur. De kaartverkoop voor Oranje ClubCardhouders start maandag 1 november om 12.00 uur.

De laatste keer dat Nederland en Japan elkaar troffen, was op het WK 2019 in Frankrijk, waar de OranjeLeeuwinnen de finale bereikten. In de achtste finale versloeg Nederland Japan met 2-1, dankzij twee treffers van Lieke Martens.

Coronatoegangsbewijs

Voor deze wedstrijd is een coronatoegangsbewijs nodig. Dit kan een negatieve testuitslag zijn via www.testenvoortoegang.org (van minder dan 24 uur voor het evenement), een volledig vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (minder dan zes maanden geleden). Je kan een coronatoegangsbewijs laten zien via de CoronaCheck-app. Kinderen tot 13 jaar mogen zonder coronatoegangsbewijs naar binnen.

Kaartverkoop

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 15,00,-. Heb je een Oranje ClubCard, dan krijg je voorrang bij het aanschaffen van tickets. De verkoop voor houders van een Oranje ClubCard begint op maandag 1 november om 12.00 uur. Oranje ClubCardhouders ontvangen 10 procent korting en krijgen de mogelijkheid om maximaal tien kaarten per Oranje ClubCard aan te schaffen. De vrije verkoop start op woensdag 3 november om 12.00 uur.

Bron: KNVB

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder