Zaalvoetbal: Vrouwenteam zvv Den Haag pakt winst bij MSV Zeemacht

Een slordig spelend zvv Den Haag pakte de volle buit in Den Helder. Na een 1-1 stand bij rust kreeg de Haagse Futsal-eredivisionist hekkensluiter MSV Zeemacht op de knieën: 3-5.

Tekst: Ulis van Maanen

Het vrouwenzaalvoetbalteam van de coaches René Havermans, Boulahdaraj en Jeffrey Brand speelde sterk, maar was vaak slordig in passing en afwerking en verzuimde vooral in de eerste helft de vele doelkansen te verzilveren en zich te belonen met een veel grotere uitzege dan de schamele 3-5 overwinning.

Verdiend

De vijf Haagse doelpunten werden gemaakt door clubtopscoorster Samia Kaaouane (2x), Lavinia Poku, Esmeralda van den Heerik (foto) en Rochella Becker. Al met al een dik verdiende overwinning. De wedstrijdselectie bestond uit: Lisa Franken (keepster), Esmeralda van den Heerik, Debby Koning-Dam, Priscilla de Vos (c), Rochella Becker, Samia Kaaouane, Lavinia Poku, Larissa Boerenstam en Veronique Ziellemans.