Henk de Goede stopt als trainer bij eerste vrouwenteam van DSO

Trainer Henk de Goede (foto) neemt aan het einde van dit seizoen afscheid van het eerste vrouwenteam van DSO. Na twee seizoenen vindt De Goede (64), dat er een jongere voor de groep moet komen te staan.

De Goede op de site van de Zoetermeerse club: ,,Het eerste seizoen was perfect met deze fantastische groep meiden te mogen samenwerken. Het tweede seizoen tot nu toe is voor iedereen toch een drama, corona gooide roet in onze plannen.”

Opkomst

,,Toch was er altijd een goede opkomst”, gaat De Goede verder. ,,Door wind en regen, het maakt hen niets uit. Ik heb veel leuke en mindere momenten meegemaakt, maar die laatste vergeten we vlug. Mijn dank gaat uit naar het bestuur van de vrouwenafdeling en naar Sara van Vliet, leidster van de groep.”

Toch blijft Henk de Goede volgend seizoen bij DSO actief. ,,Ik heb het vertrouwen gekregen van het bestuur om te gaan scouten en de verslagen en PR-werk te gaan doen bij de gehele meidenafdeling. Dus ben ik op de zaterdag aanwezig bij de jongste en de oudere meiden.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder