FC ’s-Gravenzande stelt Edwin Arndts aan als hoofdtrainer vrouwenselectie

FC ’s-Gravenzande heeft voor volgend seizoen overeenstemming bereikt met Edwin Arndts (foto) voor de functie van hoofdtrainer van de vrouwenselectie en Technisch Coördinator Meidenvoetbal.

Edwin Arndts heeft al heel wat jaren ervaring in het trainen van vrouwen en meiden. Op dit moment is hij trainer bij de vrouwenselectie van ESTO uitkomend in de vierde klasse. Ook is hij trainer geweest bij sv Den Hoorn, VUC, Taurus TU Delft en CVC Reeuwijk.

Uitdaging

Na het wegvallen van de huidige Technisch Coördinator Roderik van Zevenbergen en het vertrek van Hoofdtrainer Hans Meeuwisse, moest FC ’s-Gravenzande op zoek naar de invulling van deze twee functies. ,,We zijn dan ook zeer blij te kunnen melden dat we met Edwin deze beide functies kunnen combineren”, laat de club op de eigen website weten. ,,Edwin zal zich naast het Hoofdtrainerschap ook bezig gaan houden met de opleiding van onze meidenafdeling, die de laatste jaren grote stappen heeft weten te zetten. Edwin ziet het als een uitdaging om het vrouwen- en meidenvoetbal bij FC ‘s-Gravenzande verder te laten ontwikkelen.”

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder