Nieuwkomer in Vrouwen Eredivisie heeft technische staf rond

Met de aanstelling van Ashley van den Dungen (foto) (assistent-trainer) en John Bos (keeperstrainer) heeft Feyenoord, de nieuwkomer volgend seizoen in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen, de technische staf rond. Het tweetal tekende op Varkenoord een contract tot medio 2022.

Naast voormalig jeugdinternational Van den Dungen en Bos voegen ook Patty Damsma en Jonara Bernardina zich bij het begeleidingsteam van trainer Danny Mulder. Damsma (tweede assistent) en Bernardina (teammanager) zetten net als Mulder de stap omhoog vanuit het Vrouwenbeloftenteam.  Er zal nog een fysiotherapeut worden toegevoegd aan het begeleidingsteam van Feyenoord, volgend seizoen dus ook tegenstander van ADO Den Haag Vrouwen.

Speerpunten

Manon Melis, coördinator vrouwenvoetbal bij Feyenoord, is blij dat de technische staf rond is. ,,Een van onze speerpunten was om ons begeleidingsteam ruim de tijd te geven voor de voorbereidingen op het eerste seizoen van Feyenoord in de Eredivisie Vrouwen. Dat is gelukt. Met Ashley halen we een jonge, veelbelovende trainster in huis die overloopt van ambitie. De andere drie hebben hun waarde bewezen bij Feyenoord Beloften Vrouwen: John als ervaren keeperstrainer en Patty en Jonara die met hun toewijding en enthousiasme het team compleet maken.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder