Hisense ‘Climate Solutions’ nieuwe hoofdsponsor vrouwenselectie sc Monster

Wie van voetbal houdt kan sinds het lopende Europees Kampioenschap voetbal niet meer om het merk Hisense heen. Als één van de hoofdsponsors van het Europese Kampioenschap voetbal is het merk Hisense veelvuldig in beeld op de reclameborden langs het veld en eigenlijk niet te missen.

HS Climate Solutions B.V. is, met algemeen directeur Vincent Heijnen, de exclusieve importeur van alle klimaat gerelateerde apparatuur van het merk Hisense voor de Benelux. Hij is verbonden aan sportclub Monster en verwacht, met de verduurzaming van Nederland, de komende jaren een explosieve groei met het merk Hisense door te maken. Om het toekomstige marketingbeleid van Hisense een vervolg te geven is met de sponsorcommissie een overeenkomst voor twee jaar, met een optie voor nog twee jaar, afgesloten.

Combinatie

Hisense ‘Climate Solutions’ als hoofdsponsor van de vrouwenselectie van sc Monster sluit direct aan bij de sponsordeal van Hisense met de UEFA als hoofdsponsor van het Women’s Euro 2022 in Engeland. Hier ontstaat een mooie combinatie met het sportieve beleid en de ambities van de vrouwenselectie van sc Monster. Voorzitter Ronald Barendse: ,,Als sc Monster zijn we Vincent Heijnen van HS Climate Solutions zeer erkentelijk voor zijn steun en actieve bijdrage aan onze club.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder