sv Honselersdijk heeft kandidaat om voorzitter Erik Sosef op te volgen

Erwin van der Mark (foto) is de beoogde kandidaat om Erik Sosef – na tien jaar – op te volgen als voorzitter van sv Honselersdijk. Vrijdag vindt de Algemene Ledenvergadering plaats waarop dit bekrachtigd moet worden.

Erwin van der Mark komt al bij de club sinds zijn zoon in 2008 lid werd. Op de clubsite zegt hij daar zelf over: ,,Sinds mijn zoon Thijs in 2008 lid werd, kom ik op de club. De eerste jaren als vader langs de lijn, en al heel snel als leider en trainer van het betreffende team. Sinds een flink aantal jaar ben ik met mijn bedrijf ook lid van de businessclub “De Club van Honsel” en in 2017 werd ik bestuurslid. Al met al ben ik een aardige tijd aanwezig op de Strijphorst. Maar, nog niets vergeleken met verschillende andere leden (van verdienste) binnen onze vereniging. Ik hoop hier nog heel lang verbonden te mogen zijn.”

Interesse

Hij werd door de huidige voorzitter Erik Sosef benaderd of hij interesse had hem op te volgen. ,,Het feit dat Erik dit aan mij vroeg, bracht een achtbaan aan gedachtes op gang. Wat te doen met mijn huidige taken binnen de club. Is het te combineren met mijn dagelijkse werk? Hoe reageert mijn gezin hierop? En ook, hoe reageren de leden van de vereniging hierop? Allemaal gedachtes die door mijn hoofd gingen, maar de belangrijkste was wel, jeetje wat een eer. Om door Erik, al tien jaar de voorzitter, gevraagd te worden voor deze functie, gaf mij vertrouwen.”

Dorpsvereniging

Van der Mark ziet sv Honselersdijk als een echte dorpsvereniging met een hele belangrijke sociale functie. Hij: ,,Alle leden, vrijwilligers, trainers, sponsoren en bestuur hebben hetzelfde doel voor ogen: het zijn van een gezellige vereniging voor iedereen met het spelletje voetbal als centraal middelpunt. Van de getalenteerde jeugdspeler die hoopt door te breken bij het betaalde voetbal. Het lid van de (business) club, die zich naast het veld inzet. De G-speler met zijn sociale contacten op de club. Tot aan de trainer, leider en scheidsrechter die er voor zorgt dat er op zaterdag gevoetbald wordt. Iedereen heeft zijn plek binnen onze club.”

© Haaglanden Voetbal

(Foto: sv Honselersdijk)

 

Lees verder