Wim Kief te gast bij vv Naaldwijk en geweldige opbrengst veiling

vv Naaldwijk kende afgelopen week een fantastische en memorabele avond voor sponsors en vele vrienden van de vereniging. Niemand minder dan oud-international Wim Kieft was te gast.

De avond begon met mooie interviews onder leiding van Jan Dirk Stouten, met bijzonder aandacht voor de groeiende meisjes- en vrouwenafdeling van de club, de activiteiten van de jubileumcommissie, de prestaties van het eerste elftal en alle ontwikkelingen rondom de accommodatie.

Humor

Na de pauze was er het gesprek aan tafel met de hoofdgast van de avond, Wim Kieft, die de mensen boeide en liet lachen met zijn bijzondere verhaal en mooie humor.

Aansluitend was er een veiling ten behoeve van de jubileumactiviteiten en verdere verbeteringen van de accommodatie van vv Naaldwijk op De Hoge Bomen, waarbij de geboden bedragen alle verwachtingen overtroffen.

Naamgever

Het echte vv Naaldwijk-familiegevoel kwam deze avond het sterkst tot uiting bij de kavel voor ‘naamgever hoofdveld vv Naaldwijk’, waarbij de voorzitter de kavel op een mooie manier doneerde aan de immer in herinnering blijvende Henk Malestein en waarmee de komende vier jaar het voormalig ‘Van Daalen Transport Hoofdveld’ de naam zal dragen ‘Henk Malestein Hoofdveld’.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder