FC ’s-Gravenzande verlengt weer met zestal spelers uit A-selectie

|

Het technisch management van zaterdag Hoofdklasser FC ’s-Gravenzande zit in de winterstop niet stil. Er is al flink gewerkt aan de selectie voor volgend seizoen en wederom kan de club melden, dat met zes spelers overstemming is bereikt voor een langer verblijf in de selectie op het Juliana sportpark.

Yuri Westhoff (foto), de goaltjesdief van het eerste elftal, behoort inmiddels bij het FC-meubilair en dus is hij ook volgend seizoen weer te bewonderen bij de club. Dimitri Wortelboer, de oudste van de drie Wortelboers die allemaal deel uit maken van de seniorenselectie, is de tweebenige centrale verdediger en met zijn 22 jaar al één van de oudere spelers van het tweede elftal.

Tweede team

Ook de tweede elftalspelers Carlo Zuiderwijk, Martijn van Heijningen en Koen Petit de la Roche zullen volgend seizoen weer het shirt van FC ’s-Gravenzande dragen. Pascal Wortelboer, vorig seizoen nog aanvoerder van het eerste JO19-team, wilde aanvankelijk stoppen met voetballen. Echter bleef het voetbal kriebelen en gaf hij aan toch weer aan te willen sluiten. Bij de laatste trainingen in 2020 was hij op weg om weer wedstrijdminuten te gaan maken en was hij klaar voor een basisplaats in het tweede elftal.

© Haaglanden Voetbal  

Lees verder