Henk de Zeeuw kan bij Zwaluwen verder met zelfde assistenten

Hoofdtrainer Henk de Zeeuw (foto), die met een tweejarig contract al langer aan Zwaluwen Vlaardingen verbonden is, weet nu ook dat zijn assistent-trainers Dennis van der Waal, Haico Herbert en Stefan Bosdijk de club volgend seizoen trouw blijven.

Ook is het goed voor De Zeeuw te weten, dat reeds twaalf spelers hebben aangegeven ook volgend seizoen het shirt van de club te zullen dragen. In 2020 begon Zwaluwen met een bijna geheel nieuwe trainersstaf en spelersgroep. Deze groep bestaat uit een aantal nieuwe gezichten en spelers die weer terugkeerden op het Zwaluwennest. Ondanks de lastige periode waar ook Zwaluwen mee te maken heeft, is de club al druk in voorbereiding op het volgende seizoen.

Tevreden

In Vlaardingen is men tevreden over de kwaliteit van de groep en hoe deze zich manifesteert als onderdeel van de vereniging. Om de ingezette koers te handhaven, wordt dan ook ingezet op het behoud van de selectie. De volgende twaalf spelers hebben al aangegeven volgend seizoen in het zwart-witte shirt te spelen: Jazzy Adams, Emmanuel Ennin, Etson Galong, Stefano Goncalves, Kelvin Groen, Manasse Labid, Lonny Mendes, Sizilindo Mendes Da Silva, Jim van Oeveren, Sem van Prooijen en Jamilio Valies. Vanuit het tweede elftal schuift Mo Lamsiah door.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder