Tim van der Voort keert na één seizoen terug naar zaterdagselectie Westlandia

Tim van der Voort (foto) is komend seizoen nieuw in de zaterdagselectie van Westlandia. Bij deze selectie is hij echter geen onbekende, want hij stapt na één jaar over van de zondagselectie. Op de clubsite legt hij uit waarom hij terugkeert naar de groep van trainer Theo Verbeek.

Van der Voort over zijn jaartje zondagselectie. ,,Het was zoals ik het verwacht had. Een hoog niveau qua trainingen en qua spelers, waardoor het lastiger was om je in de basis te spelen. Ik merkte, dat ik fitter moest worden. Ik heb echter geen spijt van de overstap naar Westlandia zondag. Corona speelde ook een rol en het vaderschap (hij werd ruim twee maanden geleden voor de tweede keer vader).”

Pinchhitter

,,Ik merkte ook, dat ik meer moeite had met de rol van pinchhitter dan ik gedacht had. Twee uur in de bus zitten om vijf minuten in te vallen. Ik wil gewoon voetballen. En dat hoop ik in het komende seizoen weer te kunnen doen in zaterdag 1”, gaat Van der Voort verder. De zondagselectie is ook op zoek naar andere spitsen vernam Van der Voort bij gesprekken met de technische leiding. Dat was voor hem een extra aanleiding terug te gaan naar de zaterdagtak.

Verwachtingsvol

Tim van der Voort heeft er zin in om weer iedere week een wedstrijd te spelen. ,,Als het gaat lopen, kunnen er mooie dingen gebeuren. We kunnen er met zijn allen iets moois van maken”, kijkt hij verwachtingsvol richting het nieuwe voetbalseizoen.

© Haaglanden Voetbal    

Lees verder