VDL gaat ook volgend seizoen door met trainer Henk Salari

|

Het bestuur en de technische commissie van VDL maken bekend, dat in deze voor alle amateurverenigingen moeilijke tijden overeenstemming is bereikt met hoofdtrainer Henk Salari (foto) om de samenwerking volgend seizoen voort te zetten.

Naast oud-prof Salari heeft de complete staf van VDL aangegeven door te gaan. Dat betekent dat ook Dennis de Vette als trainer van de VDL-selectie, verzorger en masseur Henny Brinkman, teammanager Martin Pleijsier, grensrechter Peter Quak en de immer ondersteunende leider Jan Bekker, het seizoen 2021-2022 achter het vlaggenschip van VDL zullen staan.

Steun

Het is vanzelfsprekend sportief en financieel gezien voor het totale amateurvoetbal één van de zwartste jaren in de historie. De kantine-inkomsten zijn volledig verdampt en elke vereniging kan alleen overeind blijven dankzij de steun van de leden en de sponsors. VDL prijst zich gelukkig, dat ook hoofdtrainer Salari in het afgelopen jaar heeft meegedacht met de vereniging en een bepaalde periode heeft afgezien van uitbetaling van zijn salaris.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder