Herstel-/conditietrainer Sjaak Brunt keert terug op Sportpark ‘de Strijphorst’

Na een afwezigheid van twee seizoenen keert herstel- en conditietrainer Sjaak Brunt (foto) met ingang van komend seizoen terug op Sportpark de Strijphorst. In de zomer van 2019 nam hij samen met oud-hoofdtrainer Piet Boon afscheid van sv Honselersdijk, maar dit afscheid blijkt nu slechts tijdelijk te zijn geweest.

Onder het bewind van Sjaak Brunt wist de seniorenselectie van de toenmalige trainers Piet Boon en Frank van Zijl zowel op fysiek als conditioneel vlak grote stappen te zetten, wat uiteindelijk bijdroeg aan de promotie naar de eerste klasse. Na het vertrek van Sjaak Brunt werd dit op uitstekende wijze voortgezet door Wouter de Kok met de gelijknamige fysiopraktijk. Helaas kon de samenwerking met De Kok door omstandigheden niet voortgezet worden.

Vervolg

Na twee oranjeloze seizoenen bij HVC’10 keert Sjaak Brunt nu dus weer terug bij sv Honselersdijk op Sportpark de Strijphorst als herstel-en conditietrainer van de seniorenselectie. De Technische Commissie van de Westlanders is verheugd dat de samenwerking nu een vervolg krijgt.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder