FC ’s-Gravenzande zet plannen niet in ijskast

Het besturen van een vereniging in deze tijd is ook niet altijd even gemakkelijk, weet ook het bestuur van FC ’s-Gravenzande. In haar Nieuwsbrief laat het weten, dat communicatie zeker nu, in een tijd waarin leden elkaar weinig zien, heel belangrijk is.

Ook de Westlandse club hoopt, dat de tijd van elkaar ontmoeten weer in zicht komt. Geplande activiteiten staan dus nog steeds op de rol. De club noemt daar bij het bekende BOAL-toernooi in augustus, maar ook bij de Ledenvergadering die nog steeds gehouden moet worden voor de behandeling van de jaarstukken én de plannen voor de verbouwing van het clubgebouw op het Juliana sportpark.

Plannen

Plannen die niet in de ijskast liggen, maar nog steeds levendig zijn, ondanks de crisis, zo laat het bestuur weten. Maar ook de viering van het tienjarig jubileum, na de fusie tussen ’s-Gravenzandse SV (‘De Sport’) en ’s-Gravenzandse vv (‘Rood Wit’). De Jubileumgids ligt al klaar ter verspreiding, maar het wachten is ook hiervoor op een geschikt moment voor de presentatie.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder