Veel blijvers bij zaterdagselectie van Westlandia

In de afgelopen voetballoze periode heeft de technische staf van de zaterdagselectie van tweedeklasser Westlandia niet stil gezeten. Die tijd is benut om gesprekken met spelers te voeren ook het voetbalseizoen 2021-2022.

Die gesprekken hebben geresulteerd in de constatering dat veel spelers de selectie van trainer Theo Verbeek (foto) trouw blijven: Remy de Bliek, Stefan Bron, Timothy Le Duc, Damon Duivenvoorde, Jari Duijvestijn, Roy Duijvestijn, Ramond Hanemaaijer, Brad Luijkx, Vince Olsthoorn, Thomas van der Putten, Juninho van Ree, Rick van Rijn, Dennis Verbeek, Ricardo van der Zalm, Rick van Zijl, Boy de Soomer, Hamza el Yddri, Danny van Voskuilen, Brendan van den Berg, Gijs Brabander, Sven Enthoven, Mees Mooijman,Joey van der Zwam, Rein Roodenrijs,  Dylan Gardien, Vincent Haspers, Peter Hoogerwerf, Serginho de la Cour en vandaag gaf ook Yordi van Beek zijn ja-woord.

Nieuw

Bekend was al dat Tim van der Voort (zondagselectie), Sander Lievaart (Westlandia O21) en Lars van den Berg (VELO) de selectie komen versterken en daar sluiten uit de Onder 19 verder bij aan Mike Vijverberg, Sonny Bransen en Nino Capdevilla. Robby Pronk zal volgend seizoen geen deel meer uitmaken van de zaterdagselectie van de Naaldwijkse club.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder