Wesley Goeman verlengt contract bij zondagselectie Westlandia

Afgelopen week zette Westlandia weer een stap in het samenstellen van de zondagselectie voor volgend seizoen. Wesley Goeman (foto) verlengde zijn overeenkomst op De Hoge Bomen met één jaar.

Goeman kwam afgelopen zomer naar Westlandia. Lang heeft hij – net als zijn medespelers – niet kunnen genieten van het voetbalseizoen. Goeman, ook onder meer ex-Scheveningen en Rijnsburgse Boys, hoopt echter toch nog dit seizoen in actie te kunnen komen voor de Naaldwijkers, al zal het niet in competitieverband zijn.

Doelstelling

Trainer Marcel Koning is inmiddels met zijn groep weer drie keer per week op het trainingsveld te vinden. Goeman kijkt al uit naar het nieuwe seizoen en ziet al een belangrijke doelstelling. ,,Ik vind dat ik samen met de andere ervaren spelers een belangrijke rol heb om de jongere spelers in de selectie te coachen en te begeleiden, om zo samen het team beter te maken”, laat hij op de clubsite weten.

Ook gaat Goeman komend seizoen op Westlandia starten met een trainerscursus om later – na zijn actieve voetballoopbaan – als trainer aan de slag te kunnen gaan.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder