Zaterdagselectie Westlandia krijgt voor volgend seizoen vorm

De afgelopen voetballoze weken hebben de technische staf van de zaterdagselectie onder leiding van hoofdtrainer Theo Verbeek en de Technische Commissie ook benut om met spelers over het volgende seizoen te spreken.

Op de Hoge Bomen zijn – uit eigen gelederen – nieuw bij de selectie van Verbeek Tim van der Voort (komt over van de zondag), Sander Lievaart (komt van Westlandia O21), Mike Vijverberg, Sonny Bransen en Nino Capdevilla (komen over van Westlandia JO19). Van buitenaf zijn de nieuwelingen Ruben Hartman (sv Loosduinen), Iphraim Chtatou (GDA) en Lars van den Berg (VELO).

Blijvers

Verder zullen de volgende spelers ook volgend seizoen weer deel uitmaken van de zaterdagselectie: Yordi van Beek, Brendan van den Berg, Remy de Bliek, Gijs Brabander, Stefan Bron, Serginho de la Cour, Timothy Le Duc, Damon Duivenvoorde, Jari Duijvestijn (foto), Roy Duijvestijn, Sven Enthoven, Dylan Gardien, Ramond Hanemaaijer, Vincent Haspers, Peter Hoogerwerf, Brad Luijkx, Mees Mooijman, Vince Olsthoorn, Thomas van der Putten, Juninho van Ree, Rick van Rijn, Rein Roodenrijs, Dennis Verbeek, Danny van Voskuilen, Hamza el Yddri, Janos Csaba Zaharia, Ricardo van der Zalm, Rick van Zijl, Joey van der Zwam, Marvin Vollebregt, Jordi Floors en Thompson Brobey-Awuah.

Robby Pronk vertrekt, maar het is nog niet bekend waarheen en Boy de Soomer draagt volgend seizoen het shirt van FC ’s-Gravenzande.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder