Lyra maakt speciaal moment van ondertekening trainerscontracten

Lyra had eind vorige week een mooi moment uitgekozen voor het ondertekenen van de contracten met haar trainers en begeleiders van de diverse selecties. Door het prima weer, kon deze activiteit geheel Corona-proef buiten op het mooie terras plaatsvinden.

Hoofdtrainer Pim van den Hoorn verlengde zijn contract, maar de club is ook content dat zoveel andere trainers langer de club trouw blijven. Zij staan in ieder geval in de startblokken voor het komende seizoen 2021-2022.

Trainerscorps

Het trainerscorps van Lyra ziet er als volgt uit: Pim van den Hoorn (hoofdtrainer), Frank van Zijl (assistent; Arjan Bremer (tweede elftal), Chris Jansen (manager selectie); Denver Wittenaar (vrouwen), Cor van Hoeven (HJO), Mats van der Meer (assistent HJO), Arthur de Bruin (JO19-1), Maikel Middelburg (JO17-1), Lars Hulstkamp (assistent JO17-1), Marcel Noordam (assistent JO17-1), Ronald Botermans (assistent JO15-1), Mats van der Meer (JO13-1 en JO12-1), Shane Sanders ((JO11-1), Sam de de Brabander ((JO10-1) en Robin Vijverberg (assistent JO10-1).

© Haaglanden Voetbal

Lees verder