Jarig MSV’71 ontvangt ‘Bokaal van de gemeente Maassluis’

Het bestuur van voetbalvereniging MSV’71 heeft vrijdag uit handen van burgemeester Edo Haan de ‘Bokaal van de gemeente Maassluis’ ontvangen. De club, die dit jaar het 50-jarig jubileum viert, krijgt de onderscheiding voor jarenlange inzet en betrokkenheid bij de samenleving in Maassluis.

Volgens burgemeester Haan verdient de jarige voetbalclub de gemeentelijke onderscheiding omdat de club veel meer doet dan alleen voetballen. ,,MSV’71 is een vereniging die past bij de stad. Een club die mensen verbindt en bijdraagt aan ontmoeting. Het bestuur van de club is zich zeer bewust van de maatschappelijke rol van een sportvereniging in de samenleving. MSV’71 geeft daar op een geweldige wijze invulling aan,’’ aldus de burgemeester.

Verdienstelijk

De ‘Bokaal der Gemeente’ wordt uitgereikt aan niet-natuurlijke personen, al dan niet gevestigd binnen de gemeente die zich gedurende enige tijd of naar aanleiding van een bijzondere gebeurtenis verdienstelijk hebben gedragen ten opzichte van de gemeente.

Bij de foto: Bestuursleden van MSV’71 ontvangen de onderscheiding van de gemeente Maassluis uit handen van burgemeester Haan en wethouder Evers. (Foto: Annet Moerman)

© Haaglanden Voetbal

Lees verder