Ook FC Zoetermeer start voorbereiding met selectie en O23

Dinsdagavond stond er – onder prima omstandigheden – een gemotiveerde groep op het veld van FC Zoetermeer. Alle benodigde ingrediënten dus om het nieuwe seizoen mee af te trappen.

Beide groepen, in totaal 25 spelers onder leiding van hoofdtrainer Leroy Vaes en assistent Mario Chow en voor de O23-selectie Ferdy Macnack en Sorush Amini, hadden er na een aantal weken zomerstop weer veel zin in te starten met de voorbereidingen op het seizoen 2021-2022.

Leider O23

Allereerst werd Kay Dieke geïntroduceerd als nieuwe leider van de O23. Een rol die hem past, zo bewees hij eerder al bij het eerste elftal. Ook werden de presentatiepakken en tassen uitgedeeld aan de spelers en zagen zij er, evenals de trainersstaf, strak uit in hun trainingsoutfit.

Oefenduel

Na een gezamenlijke warming-up werd de groep gesplitst en werd er een partij gespeeld met de accenten op het verdedigen. Aanstaande zaterdag staat een oefenduel op het programma tegen BSC’68. De komende weken zal de selectie nog oefenwedstrijden spelen tegen DWO en KMD en dan volgen in september de duels om de districtsbeker.

© Haaglanden Voetbal   

Lees verder