DWO verwelkomt Jeremy Burke, Frederick Baromeo en tweetal oude bekenden

De seniorenselectie van DWO heeft zich de afgelopen jaren flink geroerd op de transfermarkt. Dit heeft geresulteerd in een flinke groei in aantallen en dus een kwaliteitsimpuls voor de zaterdagselectie.

Mede door corona heeft dit nog niet geresulteerd in de gewenste promotie naar de tweede klasse, maar de club rekent nu op een seizoen waarin het mee gaat doen om de prijzen. Mede door het aantrekken van Jeremy Burke (foto) zou dit moeten lukken. Hij is de broer van eerste-elftalspeler Brandon Richardson. Hij heeft zijn jeugd doorlopen bij DSO en daar is zijn talent ook opgevallen. Hij verdiende namelijk een transfer naar Sparta. Na een korte periode bij Sparta is hij via RKAVV terug bij DSO gekomen, maar had toch de wens nog met zijn broer te voetballen en heeft nu de route naar DWO  gevonden.

Uitstapje

Frederick Baromeo gaat ook aansluiten bij de selectie. Hij heeft op Curaçao gevoetbald op het hoogste niveau en zal komend jaar naast het jeugdtrainerschap (JO11-1) aansluiten en strijden om een plek bij de eerste groep. Naast deze spelers vinden Dylan Flohr en oud-gediende Wouter van Ginkel de weg terug naar de selectie. Beiden speelden nog samen onder Arie van der Padt en zullen de selectie komen versterken. Flohr komt terug van een kort uitstapje bij BSC’68 en Van Ginkel stond afgelopen twee jaar als assistent-trainer bij het vlaggenschip van DWO langs het veld, maar wil toch nog een jaar op het veld staan als speler.

Tegenover de komst van bovenstaande spelers staat het vertrek van Jim van der Leer, Chaheen Hansen, Kevin Cameron, en Raychelo Fecunda.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder