DWO stelt Jean-Louis Da Costa Gomez aan als Manager Voetbalzaken

Het bestuur van DWO heeft na de gesprekken met de geïnteresseerden voor de functie van Manager Voetbalzaken, op voordracht van de Technische Commissie, uit de overgebleven kandidaten met een zeer goed gevoel een keuze gemaakt in Jean-Louis Da Costa Gomez (foto).

Voorzitter Frans van Munnen van de Zoetermeerse zaterdag derdeklasser: ,,Wij zijn blij dat wij een passende oplossing hebben gevonden en deze intern hebben kunnen vinden. Zowel het momentum als de ambitie van beide partijen sluit heel goed op elkaar aan.”

Hoofdtrainer

Met het aanstellen van Jean-Louis Da Costa Gomez ontstaat er tegelijkertijd een vacature voor de post van hoofdtrainer van de seniorenselectie bij DWO het aankomend seizoen. Van Munnen: ,,Met name voor Jean-Louis is het moeilijk afscheid te nemen als hoofdtrainer van de club. Door de Covid-19-pandemie kan hij mogelijk zelfs tweemaal een seizoen niet afmaken. En gezien de stand op de ranglijst, respectievelijk derde en eerste, had het een mooi en sportief succes kunnen worden. Het was voor zowel Jean-Louis als voor ons een lastige keuze. Maar fijn dat wij met elkaar kunnen voortbouwen op hetgeen al is neergezet.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder