Edmund Vriesde nieuwe trainer van zaterdag derdeklasser DWO

Na overleggen met de Manager Voetbalzaken, de Technische Commissie, het bestuur én een delegatie van de selectiespelers kan DWO melden, dat voor volgend seizoen Edmund Vriesde (foto) de nieuwe hoofdtrainer is van de Zoetermeerders.

,,De juiste man op de juiste plaats, is het gevoel dat past bij de benoeming van Edmund Vriesde”, aldus voorzitter Frans van Munnen. ,,Tien dagen na het sluiten van de sollicitatieprocedure voor de vacature van hoofdtrainer voor de zaterdagselectie, kan het bestuur al dé persoon melden, die niet alleen onderdeel kan zijn van de zaterdagselectie, maar er ook boven kan staan: Edmund Vriesde. Iemand die binnen DWO van toegevoegde waarde zal zijn en met ons wil bereiken wat wij met elkaar nastreven. Groeien, niet om het groeien, maar om het beste uit jezelf te halen.”

Blij

Ook Edmund Vriesde is bijzonder blij om volgend seizoen als hoofdtrainer aan de slag te gaan bij DWO. ,,Ik ben opgegroeid in Zoetermeer en ken de club dus ook nog van de tijd dat ik bij DSO speelde. Dat waren altijd mooie derby’s en wedstrijden waar je naar uitkeek”, laat hij weten op de clubsite.

Stap

,,De vereniging wil graag de stap maken naar de tweede klasse met leuk en attractief voetbal. Ik heb inmiddels zowel als speler en als trainer de nodige kampioenschappen en promoties meegemaakt en weet dus een beetje de voorwaarden om hieraan te voldoen. Daarnaast ben ik een trainer die van aanvallend voetbal houdt en het maximale uit een spelersgroep wil halen. En gezien de selectie van  DWO ben ik er dan ook van overtuigd, dat we mee gaan doen om het kampioenschap en dat we in de toekomst een stabiele tweedeklasser kunnen worden.”

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder