FC Zoetermeer verlengt contract met hoofdtrainer Leroy Vaes

De Commissie Voetbalzaken van FC Zoetermeer heeft met hoofdtrainer Leroy Vaes (foto) overeenstemming bereikt over de verlenging van het contract. Vaes zal dus ook volgend seizoen de hoofdmacht van FC Zoetermeer trainen en coachen.  

In de afgelopen maanden, waarin de senioren niet konden voetballen in verband met Covid-19, heeft Leroy Vaes met de Commissie Voetbalzaken samengewerkt aan het nieuwe plan om binnen vijf jaar een stabiele tweedeklasser te zijn. Dit heeft onder meer geresulteerd in een volwaardig opleidingsplan voor de gehele jeugd en de komst van een O23-team.

Vertrouwen

,,Ik ben blij dat we aanstaande donderdag weer met z’n allen op het veld kunnen staan. Dit seizoen is helaas voorbij, maar wat ik de afgelopen periode bij FC Zoetermeer heb gezien maakt mij als hoofdtrainer erg blij en geeft mij veel vertrouwen in de toekomst. Het enthousiasme van alle vrijwilligers, ook in deze vervelende periode, is mooi om te zien en zegt iets over ieders betrokkenheid”, aldus Vaes.

Stappen

,,Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van een club die haar ambitie uitspreekt en er alles aan doet om dit op reële wijze te realiseren. De Commissie Voetbalzaken is goed bezig en heeft oog voor het heden en de toekomst. Het houdt zich niet bezig met randzaken, maar uitsluitend met voetbal. Aan alles merk je dat FC Zoetermeer grote stappen maakt. Ik kan niet wachten tot het nieuwe seizoen begint”. Kijkt een enthousiaste Leroy Vaes al vooruit.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder