Zondag hoofdklasser TAC´90 begroet weer drie nieuwe spelers voor selectie

||

TAC’90 haalt drie geroutineerde nieuwe krachten binnen voor de selectie, die ook volgend seizoen weer mag optreden in de zondag hoofdklasse. Rensy Barradas (foto), Hafid Laari en Geryon Alberto dragen binnenkort het shirt van TAC’90.

De 30-jarige Rensy Barradas heeft al  jaren gespeeld op het hoogste amateurniveau. Met clubs als Scheveningen, HBS, SteDeCo en RVVH op je cv heb je wel aardig wat ervaring in je bagage zitten. De linksbenige aanvaller heeft een bijzonder hard en doeltreffend schot in de benen en is ook nog eens uitermate snel te noemen. Hij heeft het gevoel om op het juiste moment ‘diep te gaan’. Ook zijn handelingssnelheid ligt hoog, iets wat op Hoofdklasseniveau natuurlijk een pré is. Zijn ambitie is om TAC´90 naar een zo´n hogelijk mogelijk niveau te brengen en prijzen te pakken.

Ervaring

Hafid Laari  is 30 jaar en kan met zijn ervaring een  grote rol gaan spelen in de plannen van trainer Mario Koswal.  Van Hafid is bekend, dat hij als centrale verdediger bijzonder sterk is in een-tegen- een duels en in de lucht moeilijk af te troeven is. Het uitschakelen van spitsen is zijn tweede natuur geworden, waarbij hij wordt geholpen door een uitstekende mentaliteit en instelling. Maar ook op de zogenaamde zes-positie voelt hij zich als een echte stofzuiger thuis. Al met al een echte winnaar dus, die met zijn mentaliteit een positieve bijdrage kan gaan leveren aan de sportieve ambities van   TAC’90. Laari kent TAC´90 al enige tijd, want hij heeft in het verleden als lid van GDA een aantal malen tegen TAC´90 gespeeld. Daarnaast is hij al jaren bevriend met enkele spelers van TAC´90 en daarmee is de komst van de huidige speler van BMT verklaard.

Geryon Alberto is 27 jaar en heeft behalve dat hij bij de Hoofdklasser OJC Rosmalen heeft gevoetbald, ook ervaring opgedaan op het mooie eiland Curaçao. De Afalex-medewerker is, naast de voetbaltrainingen, ook vaak te vinden in de sportschool om aan zijn conditie te schaven. Alberto speelt het liefst op de vleugel, waarbij het hem niet uitmaakt of de  trainer hem op links of op rechts opstelt. Als hij voor het elftal maar van grote waarde kan zijn, dan is hij al tevreden. Voor het komende seizoen spreekt hij de wens en het verlangen uit dat TAC´90 in de top van de Hoofdklasse zal eindigen. Tevens heeft Geryon Alberto een bijzonder aansprekend levensmotto en dat luidt: ‘Hard werken verslaat talent, als talent niet hard werk’. Een motto waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Het is duidelijk dat TAC´90 en zeker trainer Mario Koswal bijzonder verheugd zijn, dat deze spelers in het komende seizoen de gelederen van de club komen versterken.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder