FC Skillz verwelkomt Kailash Nandkoemarsingh en Farid El Hammouchi

||

De Haagse voetbalclub FC Skillz heeft het de afgelopen maanden voor elkaar gekregen om ondanks de Corona-periode een geheel nieuw eerste elftal te vormen. Spelers, die allemaal een gedeeld geloof hebben en op het punt in hun carrière staan om bij te willen dragen aan iets moois in de voetballerij.

De afgelopen weken heeft de club dan ook diverse spelers gepresenteerd en nu worden er wederom twee spelers aan de selectie toegevoegd: Kailash Nandkoemarsingh en Farid el Hammouchi.

Kailash Nandkoemarsingh (foto boven), ook wel bekend als “Killa”, heeft zijn de gehele jeugdopleiding van maar liefst twaalf jaar doorlopen bij de Rotterdamse profclub Excelsior. Als eerstejaars A-junior trainde hij al mee met eerste elftal, dat onder leiding stond van Alex Pastoor. In die tijd kwam hij ook uit voor het Nederlands Elftal Onder 17. Door het oplopen van een kruisbandblessure moest hij Excelsior verlaten. Na zijn herstel kwam hij uit voor FC Lisse en mocht hij op 18-jarige leeftijd debuteren in het eerste elftal, dat toen uitkwam in de Topklasse.

Promoties

Na deze glorieuze tijd heeft Kailash Nandkoemarsingh enkele hoogtepunten middels promoties richting de hoofdklasse meegemaakt met clubs zoals FC Boshuizen en TAC’90. Hij is inmiddels succesvol ondernemer met een eigen rijschool. Desalniettemin wil ook hij komend seizoen schitteren in het eerste elftal van FC Skillz en bijdragen aan de droom, die de club heeft.

Farid el Hammouchi (foto hierboven) is een creatieve middenvelder en heeft ondanks zijn jonge leeftijd al ruime ervaring in het voetbal op het hoogste niveau in de regio. Zo kwam hij in zijn jeugd uit voor clubs als Haaglandia, het Delftse DHC en het groen-rode VELO uit Wateringen en als seniorenspeler speelde hij voor de Rijswijkse zaterdagtweedeklasser Te Werve. De creatieve veelzijdigheid van Farid’s kunnen komt ook voort uit het feit, dat hij ook actief is geweest in het zaalvoetbal. Voor wat betreft zijn zaalvoetbal cv gaat het om clubs als sv Honselersdijk – waarmee hij Eerste Divisie speelde -, Indoor Sporting, dat in de Topklasse uitkomt en Westland.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder