Vrouwen: SEP te sterk voor RKDEO in streekderby

In Nootdorp kon SEP haar eerste overwinning van het seizoen bijschrijven. De Delftse vrouwen versloegen RKDEO, dat nog steeds puntloos is. In de derde klasse leden RKDEO 2 en Taurus nederlagen in uitduels.

Tekst: Roland van der Linden

1e klasse C

Zowel thuisclub RKDEO als het bezoekende SEP hadden een slechte competitiestart zonder zege. In de openingsfase kwam RKDEO het beste uit de verf en nam een 2-0 voorsprong. Jessie Rottier werkte eerst een hoekschop van Daniëlle Rottier het doel in en was daarna opnieuw trefzeker na een hoekschop van Daniëlle Rottier.

SEP herpakte zich snel en kwam vlot terug in het duel en had nog voor het rustsignaal al een 2-3 voorsprong te pakken. In de tweede helft breidden de Delftse vrouwen de voorsprong nog uit tot 2-4. Jerina Boer (2x), Anique de Groot en Renske de Koning namen de treffers van SEP voor hun rekening.

3e klasse B

De reserves van RKDEO kwamen er totaal niet aan te pas tegen RVC’33. De Reeuwijkse vrouwen sloegen met 9-1 hard toe. Ook voor Taurus was er weinig eer te behalen. Het uitduel bij DSOV ging met 2-0 verloren.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder