Delftse Beloftencompetitie: DHL eenvoudig langs SEP

De jeugd O23 van DHL won in de Delftse Beloftencompetitie het uitduel bij SEP. Op Sportpark Tanthof Zuid kwam een 1-4 eindstand op het scorebord.

Roland van der Linden

DHL speelde in de Delftse derby goed verzorgd voetbal. Met mooie combinaties creëerde DHL veel kansen. De doelman van SEP hield zijn ploeg met prima reddingen nog in de wedstrijd. Bij rust keek SEP tegen een 1-2 achterstand aan. Cas Harte (foto) en Mels Drinkwaard zorgden voor een 0-2 voorsprong, waarna Tyler van Baalen SEP op 1-2 bracht.

Schakelen

SEP begon sterk aan de tweede helft met veel druk en kreeg ook wat kansen. DHL had even de tijd nodig om te schakelen, maar kon daarna weer in haar spel komen. Sander van Hoek en Cas Harte voerden de stand op naar 1-4. De uitslag had hoger kunnen uitvallen, maar de SEP-doelman stond ook na rust zijn mannetje.