Met Haaglanden Voetbal op pad in Zuid-Spanje (4)

||

Op de vierde dag van de equipe van Haaglanden Voetbal in Zuid-Spanje begon de dag wat het weer betreft wat teleurstellend. In Torremolinos de nodige bewolking en zelfs even wat regen. Maar het klaarde gelukkig alweer snel wat op.

Om die reden de laatste presentatie-opnamen verplaatst van de ochtend naar de middag. Daarvoor werden – na de lunch in het hotel – de geschikte locaties bezocht in Benalmádena en Marbella. Cameraman Pim Markering verzorgde de opnamen, Ton Beije de presentaties.

Vervolgens nog het dagprogramma voor de vrijdag doorgenomen. Het worden nu drukke dagen. Woensdag in de vooravond kwam Graaf Willem II/VAC aan en donderdag is de aankomst van Full Speed en RKDEO. Ook onze cameraman Fred Wolters zal die dag arriveren in Torremolinos.

Gesprekje

In de vooravond dus naar het hotel waar Graaf Willem II/VAC voor de komende dagen haar intrek heeft genomen. Na het inchecken was er ook gelegenheid om kort een gesprek te doen met trainer Jan de Jong jr. voor het TV-programma over het trainingskamp van Graaf Willem II/VAC (uit te zenden op woensdag 19 januari a.s. via het TV-kanaal van Den Haag FM om 18.00 uur én op deze website).

Nadat het inchecken was gebeurd en spelers en begeleiding hun kamers opzochten om daarna aan te schuiven voor het diner, toog de Haaglanden Voetbal-equipe naar een restaurant aan het strand van Torremolinos voor een – op eigen kosten – gezellig en prima etentje. Terwijl op een groot TV-scherm de wedstrijd tussen Real Madrid en FC Barcelona door vooral de Spanjaarden werd gevolgd.

App-jes

Zelfs tijdens het eten nog wat app-jes behandeld. Wippolder-trainer Mark Moen (die vrijdagavond met zijn ploeg arriveert in Marbella) liet weten dat de wedstrijd van zijn team zaterdag in Estepona een ander aanvangsuur heeft gekregen. Dat betekende weer het nodige puzzelwerk om het Haaglanden Voetbal-programma voor de zaterdag drastisch om te gooien.

Graaf Willem II/VAC nu dus gearriveerd en daar komen donderdag Full Speed en RKDEO bij. Op vrijdag landen ook de selecties van PGS/Vogel en – zoals gezegd – Wippolder op de luchthaven van Malaga.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder