KNVB-gedecoreerden genieten weer van ‘dagje uit’ in Delft

Met wat druk op de ketel om de tram op tijd te halen vanaf VUC, waar de KNVB-gedecoreerden door Emmy van Drunick weer hartelijk waren ontvangen en voorzien van koffie met cake, lukte het om lijn 6 te bemensen en vervolgens lijn 19 in bezit te nemen. Onderweg Rinus van Aggelen mee laten liften en rond de klok van elf uur aanwezig bij het station in Delft, tevens verzamelpunt voor degenen die op eigen gelegenheid kwamen.

Tekst: Wim van den Berg

Daar zouden de Delftse City Shuttles gereed staan voor de moeilijk lopenden, maar dat zorgde voor enige vertraging voor de afvaart van de rondvaartboot, waarop schipper Robin het interessante en humorvolle commentaar verzorgde.

Na 45 minuten boeiende historie een korte wandeling naar Grand Café Willem van Oranje, waar de groep op twee niveaus werd voorzien van drankjes en een uitgebreide goede lunch, waar Pieter van Veen zich bij het gezelschap voegde.

Hemelsluizen

Vervolgens gingen de hemelsluizen open en liep het gezelschap naar de Nieuwe Kerk, waar men in twee groepen een rondleiding kreeg. Zeker ook de moeite waard. Met enig geduld weer een tuktuk voor de kerk om de geselecteerden naar de tramhalte te brengen, waar de rest (deels) dat avontuur lopend aanging en min of meer “verzoop”. Met 19 via 6 weer terug naar VUC, waar Arie sleutelbewaarder bleek en de auto’s werden vrijgegeven en ieder huiswaarts kon gaan.

Na een geslaagd dagje Delft en wat minder fraai weer, toch weer een evenement met 32 personen om met plezier op terug te kijken!

© Haaglanden Voetbal

Lees verder