DHC moet op zoek naar nieuwe secretaris

DHC had het niet alleen moeilijk om de selectie voor volgend seizoen rond te krijgen, ook bestuurlijk is de club nog niet helemaal intact. Interim-secretaris Mariska Vriese (foto) heeft aangekondigd per direct haar functie neer te leggen.

Op de clubsite zegt Mariska Vriese: ,,Ik heb deze beslissing niet licht genomen. In januari 2022 ben ik gevraagd om aan dit avontuur mee te doen. We (het interim-bestuur) hebben twee opdrachten gekregen en ik ben er met frisse moed tegen aangegaan.”

Positieve veranderingen

,,We zijn nu al een aantal maanden verder en er zijn een aantal positieve veranderingen geweest”, gaat zij verder. ,,De kantine en keuken draaien weer, er zijn paar leuke toernooien geweest. De samenwerking tussen de jeugdcommissie en activiteitencommissie verliep goed en nog talloze andere positieve dingen.”

Energielek

Toch heeft zij besloten niet verder te gaan. ,,Maar helaas zijn er andere belangrijke zaken niet goed zijn opgepakt. De ene zal het benoemen als geen beslissingen durven te nemen de andere weer als onmacht. Naast mijn fulltimebaan heb ik de meeste vrije uren in DHC gezet. Zowel op de club zelf als daarbuiten. Met heel veel liefde maar ik heb gemerkt dat het ook een grote energielek is geworden. In de Algemene ledenvergadering van januari 2022 is er gekozen dat het interim-bestuur voor vier maanden met een verlenging tot einde van dit seizoen is aangesteld. Het seizoen is nu ten einde gekomen en ik kies ervoor om nu mijn functie als secretaris neer te leggen.”

Vrienden

Al kijkt Vriese wel terug op een prettige tijd. ,,Het was een leuke en leerzame tijd. Tijdens mijn bardiensten heb ik geweldige mensen leren kennen. Ik heb de ins en de outs meegekregen. Ik heb vrienden gemaakt.”

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder