Oefenvoetbal: ADO Den Haag O21 verliest eerste duel van FC Groningen O21

|

ADO Den Haag O21 is het nieuwe seizoen en met een nieuwe trainer, Giovanni Franken, begonnen met een 1-3 nederlaag in het eigen Haagse Zuiderpark op de Aftrap tegen FC Groningen.

De bezoekers kwamen via Sam Schreck na 25 minuten spelen op een 0-1 voorsprong. Lang konden de bezoekers niet van de voorsprong genieten, want twee minuten later scoorde Aimane El Karicha (foto) de gelijkmaker vanaf de strafschopstip: 1-1. Op slag van rust schoot Wouter Prins FC Groningen O21 toch weer op voorsprong: 1-1.

Wissels

Na rust bleef deze stand lang staan, mede door de vele wissels in de beide teams. Toch wisten de bezoekers nogmaals het vijandelijke net te vinden via invaller Agan Mjaki. Hij scoorde de 1-3 in het Haagse kwartiertje.