RVC Celeritas gaat gebruik maken van kleedaccommodatie De Schilp

Zaterdag vierdeklasser RVC Celeritas gaat vanaf komend seizoen gebruik maken van de kleedkamers van Sportcentrum De Schilp. De club moest op zoek naar kleedaccommodatie nadat het tot een breuk was gekomen eind afgelopen seizoen met stichting Beheer Exploitatie Sportfaciliteiten Rijswijk van Hans Lammertink.

Partijen kwamen niet meer tot elkaar en was er geen mogelijkheid tot een vruchtbare samenwerking voor het komende seizoen. Het bestuur liet de stichting dan ook weten geen gebruik meer te maken van de faciliteiten (clubgebouw en kleedkamers) op het sportpark Irene. Ook gaat RVC Celeritas een ‘eigen kantine’ starten in De Schilp.

Wel blijft RVC Celeritas spelen op de velden van het sportpark, maar huurt die nu rechtstreeks van de gemeente Rijswijk. De club heeft inmiddels ook al haar ballen en trainingsmaterialen overgeheveld naar De Schilp.

Er is nog getracht om gebruik te maken van de kleedaccommodatie van korfbalvereniging Refleks, die ook op het sportpark gehuisvest is, maar dat stuitte op bezwaren van vooral de vrouwelijke leden van die club.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder