Oefenvoetbal: Beloften ADO Vrouwen onderuit, Westlandia O21 langs Quick O23

In het Zuiderpark waren de beloften van de vrouwen van ADO Den Haag niet opgewassen tegen de O15 van WIK. Westlandia O21 besliste het duel met Quick O23 al in de eerste helft.

Tekst: Roland van der Linden      |     Foto’s: Foto’s: Noud Elbers

WIK O15 – Beloften ADO Den Haag Vrouwen

De thuisploeg zocht meteen de aanval en dit leverde een aantal kansen op. De openingstreffer liet op zich wachten en viel pas na een half uur. Een hoekschop van Habib Coban werd door Salah Benaissa in de touwen gewerkt. Kort daarna was Coban zelf trefzeker voor WIK O15: 2-0.

Ook de beloften van ADO Den Haag kregen kansen, maar konden doelman Rowan Elbers die een prima wedstrijd keepte, niet passeren. Elbers stond aan de basis van de 0-3. Vanuit zijn doeltrap kon Aedean Martis de eindstand op het bord zetten.

Westlandia O21 – Quick O23

Op Sportpark De Hoge Bomen speelden Westlandia O21 en Quick O23 een leuke wedstrijd waarin beide teams wilden voetballen en tot de laatste minuut strijd leverden. Bij het rustsignaal had de thuisspelende formatie van trainer Corné van Doorn een 4-0 voorsprong te pakken.

Na de thee kon Quick het beter bijbenen. Beide teams scoorden nog twee keer, wat een 6-2 eindstand opleverde. De doelpunten van de Naaldwijkers kwamen op naam van Hidde van de Arend (4x), Aaron Bashir en Milo Wagner.