O21 3A/4B: Excelsior Maassluis en Westlandia kunnen winst niet pakken

Excelsior Maassluis bood goed tegenstand aan Fortuna Sittard, maar moest uiteindelijk het hoofd buigen. Westlandia was niet opgewassen tegen koploper FC Eindhoven.

3e divisie A

Excelsior Maassluis O21 – Fortuna Sittard O21

In de eerste twintig minuten had de thuisploeg niets te vertellen en kwam met 0-1 achter.  Uit een mooie aanval kwam de gelijkmaker tot stand. Op aangeven van Sem Klaassen scoorde Remo de Vroege op 1-1. Na de rust scoorde Fortuna Sittard snel de 1-2. Excelsior Maassluis herstelde zich van deze tegenvaller en trok de stand gelijk door een treffer van Sem Klaasen. Nu was Remo de Vroege de aangever. De thuisploeg had daarna de overhand, maar kreeg geen grote kansen. Fortuna Sittard maakte onverwachts de 2-3 en dat werd ook de eindstand.

4e divisie B

FC Eindhoven O21 – Westlandia O21

De Naaldwijkers werkten hard tegen de koploper en hadden met het goede spel zeker een treffer verdiend. Een paar goede spelers van FC Eindhoven maakten het verschil. De formatie van trainer Corné van Doorn (foto) ging na een 1-0 ruststand met 4-0 ten onder.