Vrouwen 2B: Forum Sport verslaat Die Haghe, RKAVV gelijk

DSVP boekte een overtuigende zege op ARC. Het regionale onderonsje tussen Die Haghe en Forum Sport eindigde in een zege voor de Voorburgers. RKAVV kwam een gelijkspel overeen met IFC.

DSVP – ARC

In Pijnacker leverde DSVP een goede prestatie door middenmoter ARC met 3-0 aan de kant te schuiven. DSVP staat nog steeds op een tweede plaats met drie punten achterstand op Spirit.

Die Haghe – Forum Sport

Na de snelle openingstreffer van Die Haghe kon Forum Sport in de twintigste minuut de gelijkmaker produceren. Eline Hoogteijling draaide goed weg en schoot de 1-1 binnen. Na een aantal reddingen moest de keepster van Die Haghe zich in de 33e minuut gewonnen geven bij een bal van Roxy Vissers. Een paar minuten voor de rust kwam Die Haghe alsnog op gelijke hoogte. Na de thee besliste Forum Sport de strijd in haar voordeel. Roxy Vissers, Eline Hoogteijling en Ginger Wouters zorgden voor een 2-5 eindzege.

IFC – RKAVV

In het uitduel bij IFC speelde RKAVV geen beste wedstrijd. Toch kreeg de Leidschendamse equipe van trainer Nikita van der Wijngaard (foto) kreeg wel de betere kansen, maar kon het net niet vinden.