Column van Wim van den Berg

Gedecoreerden brengen ADO Den Haag Vrouwen geen winst

Het moet toch een goed gevoel hebben gegeven: een tiental leden van de Vereniging van Gedecoreerden van de KNVB in West II, regio’s Den Haag, Leiden en Westland, kwam ‘op de koffie met gebak’ af bij een ontvangst in het Bingoal Stadion die door medelid Rob Reijenga was georganiseerd.

Maar eenmaal plaatsgenomen in de Residentie-seats met verwarmingselementen brandend boven de koude bolletjes, bakten de vrouwen er niet veel van. Een duidelijk verslag van Glenn Duijzer – met foto’s van Eric de Wit – is HIER op deze site te vinden.

Naar binnen tijdens de rust de warmte in en voorzien van een aangeboden drankje en vol goede moed de tweede helft in. Uiteindelijk bleef het 0-1 voor de Friezinnen, die stug verdedigend met een spaarzame aanval vrolijk de bus in konden stappen.

De derde helft was erg aangenaam: drankje, lekkere hapjes en gezellige babbel en huiswaarts na de dank te hebben overgebracht aan Rob Reijenga en ADO Den Haag Vrouwen voor de genoten gastvrijheid. Dit was een ‘uitje tussendoor’ voor een achteraf select gezelschap; de eerder vastgestelde wedstrijd werd geannuleerd en toen kenden we twintig deelnemers. Blijft echter voor herhaling vatbaar terzijnertijd.

Rob, klasse gedaan!

Wim van den Berg

Lees verder