Die Haghe zoekt keepsters!

|

Onze florerende meidenafdeling is op zoek naar goede keepsters. Denk jij dat je het in je hebt om voor deze mooie club in Ockenburgh te keepen? Lees dan snel verder.

We zijn op zoek naar 2 keepsters, 1 voor ons talentvolle eerste elftal en 1 voor de MO-17.

Ons eerste elftal voetbal nu in de 2e klasse en ons doel is om komend seizoen te promoveren. Dit gaat gebeuren met een leuke jonge groep vrouwen, met een professionele staf. De dames trainen 2x in de week op dinsdag en donderdag, en alle faciliteiten zijn tiptop in orde: we hebben een bus naar verre uitwedstrijden, zodat je gewoon op de fiets naar de club kunt , elke week wordt er een heerlijke maaltijd geregeld op donderdag en elk seizoen is er een trainingsweekend waar naast voetbal, ook teambuilding centraal staat.

Onze MO-17 heeft voor volgend jaar hoofdklasse landelijk aangevraagd en met het talent in dit team, moet dat ook lukken! De keepster wordt het puzzelstukje dat deze geweldige puzzel vol gaat maken. Het is een leuke groep, met een toptrainer. Uiteraard is er ook extra aandacht voor je ontwikkeling als keepster.

Ben je geïnteresseerd in een stapje hogerop, of op zoek naar een ambitieus elftal om je kwaliteiten verder te ontplooien? Wacht dan niet langer en meld je aan bij Frank Teunissen (Hoofdtrainer en -Coördinator) via 06-19007890.

of via coordinator-mo11-19@svdiehaghe.nl

We hopen tot snel!

Lees verder