VIDEO: HAAGLANDEN VOETBAL AAN TAFEL – met Mark van den Honert en Arthur Nederlof

‘Haaglanden Voetbal aan tafel’ is een TV-programma dat wekelijks op het kanaal van REGIO TV INFO THUIS te zien is vanaf dinsdagavond 18.00 uur en vanaf 18.30 uur ook op deze website.

In dit programma met gasten uit het regionale voetbalwereldje, praten wij de ene week over actuele  clubaangelegenheden, voetbalzaken of belichten wij een thema en de andere week met een oude bekende in ‘Oude Glorie aan tafel’.

Mark van den Honert (li) en Arthur Nederlof

In deze aflevering van ‘Haaglanden Voetbal aan tafel’ praat gastheer Ton Beije uitgebreid over de voetbalvereniging Forum Sport met voorzitter Mark van den Honert en Arthur Nederlof, CEO van hoofdsponsor VANAD Group. Een gesprek over het voorbij jubileum, de successen van het eerste team, de vrouwen- en jeugdafdeling, accommodatie wensen.

Waar is het TV-programma te zien?

Regio TV InfoThuis wordt via de kabel digitaal doorgegeven via de kabelnetten van Ziggo, Caiway en Stichting Kabeltelevisie Pijnacker in de plaatsen Delft (Ziggo voorkeuze 34), Den Haag (Ziggo voorkeuze 34), Leidschendam-Voorburg (Ziggo voorkeuze 34), Midden Delfland (Caiway voorkeuze 66), Nootdorp (Ziggo voorkeuze 34),  Pijnacker (SKP voorkeuze 34),  Rijswijk (Ziggo voorkeuze 34),  Wateringse Veld, Wassenaar (Ziggo voorkeuze 34) , Westland (Caiway voorkeuze 66) en Zoetermeer (Ziggo voorkeuze 34).

Het programma is NU ook HIER op deze website te zien en te beluisteren.

Lees verder