VIDEO: ‘Oude Glorie’ aan tafel bij HV TV met Hans Suiker 

Haaglanden Voetbal TV is elke dinsdag, woensdag en donderdag op het TV-kanaal van Den Haag FM te zien om 18.00 uur. Nu weer een aflevering uit onze serie: Oude Glorie aan tafel.

In dit programma praten wij uitgebreid met een ‘oude bekende’ uit het regionale voetbalwereldje over zijn of haar loopbaan in de voetballerij. Dat kan zijn een speler, trainer, bestuurslid, scheidsrechter, etc.

In deze aflevering schuift aan oud-doelman Hans Suiker. Hans Suiker begon in de jeugd van DHC, waar hij later ook doelman was van het succesrijke eerste elftal onder leiding van Guus Haak. Tussendoor kwam hij uit in de ADO Den Haag-jeugd, het derde elftal van die club, het Haags Jeugdelftal en bij de profs van FC Amsterdam. Tegenwoordig is hij nog steeds actief als keeperstrainer.

Presentator Ton Beije gaat in gesprek met Hans Suiker over zijn loopbaan. Het programma is ok te zien op het TV-kanaal van Den Haag FM (vanaf dinsdag 18.00 uur en op de woensdag).

Het TV-kanaal van Den Haag FM te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312

Het programma is nu ook HIER op deze website te zien.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees verder
Net binnen