VIDEO: ‘Oude Glorie’ aan tafel bij HV TV met Peter Oskam 

Haaglanden Voetbal TV is elke dinsdag, woensdag en donderdag op het TV-kanaal van Den Haag FM te zien om 18.00 uur. Nu weer een aflevering uit onze serie: Oude Glorie aan tafel.

In dit programma praten wij uitgebreid met een ‘oude bekende’ uit het regionale voetbalwereldje over zijn of haar loopbaan in de voetballerij. Dat kan zijn een speler, trainer, bestuurslid, scheidsrechter, etc.

In deze aflevering schuift aan Peter Oskam. Oskam was scheidsrechter in de HVB, KNVB en het betaalde voetbal. Was officier van Justitie, voorzitter van het KNVB district West II, lid van de Tweede Kamer en tegenwoordig burgemeester en delegate voor de UEFA.

Presentator Ton Beije gaat in gesprek met Peter Oskam over zijn loopbaan. Het programma is ook te zien op het TV-kanaal van Den Haag FM (vanaf dinsdag 18.00 uur en op de woensdag).

Het TV-kanaal van Den Haag FM te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312

Het programma is nu ook HIER op deze website te zien.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:

Lees verder
Net binnen