Alex Scholte volgend seizoen assistent-trainer bij sv Den Hoorn

Eerder dit jaar werd al bekend dat Ronald Hes volgend seizoen terugkeert op het oude nest. Na de vorige periode vol glorie begint hij aan zijn tweede termijn bij sv Den Hoorn als hoofdtrainer. Na meerdere gesprekken voegt de club nu ook Alex Scholte (foto) als assistent-trainer toe aan de technische staf.

Met het aantrekken van Alex Scholte is de club ervan overtuigd een meerwaarde te creëren in het realiseren van gestelde doelen. Scholte was zelf hoofdtrainer bij Full Speed en Delfia, vervulde verschillende rollen binnen ADO Den Haag en is op dit moment één van de hoofdtrainers van de vrouwen van ADO Den Haag, uitkomend in de Azerion Vrouwen Eredivisie.

Mooie dingen

Alex Scholte zelf over zijn keuze: ,,Het werken binnen een professionele voetbalorganisatie werd steeds moeilijker te combineren met mijn werk. Hierdoor besloot ik aan te geven volgend jaar niet nog een jaar hoofdtrainer te zijn. Ik wilde wel graag iets blijven doen in de voetballerij, sv Den Hoorn is een mooie en ambitieuze club. Na gesprekken met Ronald Hes en Donny van den Bos ben ik ervan overtuigd, dat we samen mooie dingen kunnen bereiken en kijk ik er naar uit om aan de slag te gaan.”

Lees verder