sv Nootdorp verwelkomt voor volgend seizoen spits Sebastian Haarlemmer

Eersteklasser sv Nootdorp heeft zich voor het volgende voetbalseizoen versterkt met Sebastian Haarlemmer (op de foto links, naast Yannick Blom). Haarlemmer heeft na een goed gesprek met de trainer en TC de keuze gemaakt om de overstap naar de geel zwarten te maken.

,,Sebas komt uit het dorp, hij kent de club en kent al spelers uit het team. Dat is een aantal belangrijke pluspunten voor ons. Daarnaast past hij qua persoonlijkheid uitstekend bij de club en zal hij zijn draai snel gaan vinden. Ik weet zeker dat wij veel plezier aan Sebas gaan beleven, zowel binnen als buiten het veld”, aldus technisch manager bij de club, Yannick Blom.

Zonniger

sv Nootdorp is met een geweldige eindsprint bezig om ook een ticket voor de eerste klasse voor komend seizoen te bemachtigen. Het zag er lange tijd somber uit voor de ploeg van het trainersduo Jeroen Struijs en John Karelse. Maar een reeks overwinningen – ook op sterke tegenstanders – maakt de toekomst voor de club een stuk zonniger. Afgelopen zaterdag werd nog met 1-2 gewonnen bij dorpsgenoot RKDEO.

Lees verder