Excelsior Maassluis ziet Vincent Schippers naar Capelle vertrekken

Vincent Schippers (foto) is de nieuwste aanwinst van vv Capelle. De 23-jarige multifunctionele speler stapt over van Excelsior Maassluis en voegt zich dan bij de selectie van hoofdtrainer Kevin Vink, zelf ook oud-speler van de Tricolores.

Met het aantrekken van Vincent Schippers krijgt de selectie van vv Capelle een speler erbij met de nodige ervaring in het Betaald Voetbal en de Tweede Divisie. Na de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam doorlopen te hebben maakte Schippers de overstap naar Willem II. Bij de Tilburgers stroomde de rechtspoot door naar het eerste elftal en maakte hij zijn debuut in de Eredivisie. Voor zijn overstap naar Excelsior Maassluis, stond de voormalig jeugdinternational nog onder contract bij FC Dordrecht.

Versterking

,,Gezien zijn ervaring in het Betaalde Voetbal en bij zijn huidige club Excelsior Maassluis verwachten wij met Vincent een directe versterking voor het elftal in huis te hebben gehaald”, zegt Technisch Manager Senol Uyrum op de clubsite. ,,Vincent is een ervaren en sterke speler die op verschillende posities in de achterhoede en het middenveld uit de voeten kan.”

Doelstellingen

Ook Schippers is blij met zijn overstap. ,,Na de afgelopen seizoenen zowel mooie als wat minder fijne momenten in het Betaalde Voetbal en Excelsior Maassluis te hebben beleefd heb ik nu gekozen om mijn voetbalcarrière voort te zetten bij vv Capelle. Wij hebben een missie bij mijn huidige club Excelsior Maassluis. Ik hoop dat wij ons te kunnen handhaven in de Tweede Divisie. We gaan er in iedere geval alles aan doen. Ambities en doelstellingen van vv Capelle spraken mij erg aan. Het feit dat spelers als Zeldenrust, vd Heijden, Toure, Urbanus, Pollemans en Ebecilio komend seizoen voor de club gaan uitkomen, gaf mij de laatste zetje. Ik ben momenteel druk bezig met mijn eigen onderneming en kan daarom de combinatie tussen voetbal en mijn maatschappelijke carrière uitstekend combineren. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen.”

Lees verder