Oefenvoetbal: Geen winnaar bij SEP 023-Vitesse Delft 023

De beloftenteams van SEP en Vitesse Delft kwamen in een oefenduel een gelijkspel overeen. In Delft-Zuid eindigde de wedstrijd tussen de beide bewoners van sportpark Tanthof-Zuid in 1-1.

Tekst: Harold Koster     |      Foto’s: Moshe Amsalem

Op Sportpark Tanthof zijn ze al druk bezig met volgend seizoen. De vaste bewoners van het sportpark, Vitesse Delft en SEP namen het in een onderling duel tegen elkaar op. De eerste helft leverde mogelijkheden voor beide teams op, maar de keepers wisten hun doel schoon te houden.

Zonder dat er heel goed werd gevoetbald, was het een vermakelijk duel om naar te kijken. Vitesse Delft leek over iets meer individuele kwaliteit te beschikken, maar SEP opereerde meer als team. Beide ploegen gingen met een 0-0 stand rusten.

Na de sportieve eerste helft, waarin scheidsrechter Wiersma slechts één gele kaart aan Vitesse Delft-kant uitdeelde, was ook de tweede helft leuk om naar te kijken. Na circa een kwartier spelen opende Vitesse Delft de score met een geplaatst schot: 0-1. Een kwartier later zorgde SEP voor de verdiende gelijkmaker: 1-1. In de spannende slotfase van de wedstrijd kregen beide ploegen kansen, maar er werd niet meer gescoord.  De wedstrijd eindigde dus in een terechte eindstand van 1-1.