Futsal-overzicht: FC Westland 2 ook volgend seizoen in Topklasse

Het tweede team van FC Westland is er niet in geslaagd te promoveren naar de eerste divisie. Het team van coach en speler James Dhanai verloor in en tegen Middelburg ruim met 8-2.

Tekst: Alex Pronk

1e divisie B

FC Westland – Be’79/2

In de laatste competitiewedstrijd had FC Westland geen kind aan het reseveteam van Be’79 uit Berkel Enschot. De ploeg van interim Morad Naimi, hoofdcoach James Dhanai (foto) moest zelf spelen bij FC Westland 2, won met duidelijke cijfers. Na een ruststand van 8-1 werd het 15-2.

Mede door dit resultaat wint FC Westland de tweede periode en mag in de eerste ronde van de nacompetitie spelen tegen de winnaar van de eerste periode uit de eerste divisie C, ZVS/Bodemflex, voor de promotie naar de Eredivisie.

Klik HIER voor een verslag met foto’s van dit duel.

Nacompetitie 1e divisie/Topklasse (1e ronde)

 zvv Middelburg – FC Westland 2

In sporthal De Kruitmolen zagen scheidsrechters Predrag Obradovic en Harun Coskan in de play-offs het reserveteam van FC Westland klop krijgen van zvv Middelburg met 8-2.

Namens de ploeg van coach Marlon Moeal (zvv Middelburg) scoorden aanvoerder Mahyar Emamjomeh, Thom de Nooijer (beiden tweemaal), Okan Baskos, Celino Davidse, Dehinde Eleseri en Tim Holleman. Voor het team van coach en aanvoerder James Dhanai, omdat coach Joey Howldar zelf op vakantie is in Kaapverdië, scoorden Dhanai zelf en Redouan el Margi.

Door deze nederlaag blijft het reserveteam van FC Westland ook volgend seizoen in de Topklasse spelen.

Het team speelt dit seizoen nog in de kwartfinale van de districtsbeker West II tegen het reserveteam van zvv Olympia Go uit Sommelsdijk. Dit duel vindt op maandag 13 mei plaats in Sporthal Hoge Veld in Den Haag en vangt om 21.00 uur aan.

Lees verder