RVC Celeritas volgend seizoen niet verder met Huib van Oostrom Soede

De samenwerking tussen de selectie van RVC Celeritas en trainer Huib van Oostrom Soede (foto) lijkt – naar verluidt – maar één seizoenshelft te hebben geduurd. Een samenwerking voor het volgend seizoen lijkt er niet meer in te zitten.

Het eerste team van RVC Celeritas draait geen sterk seizoen. Degradatie naar de vijfde klasse kan vandaag al een feit zijn. Huib van Oostrom Soede, die in januari door het terugtrekken van het eerste team van Te Werve vrij was, nam vanaf dat moment de honneurs waar bij de club op het sportpark Irene.

Werkwijze

De werkwijze van Van Oostrom Soede, meer discipline, harder werken, werd in de selectiegroep niet altijd met gejuich ontvangen en als te professioneel bestempeld, waar de onderlinge samenwerking onder te lijden had.

Young

De naam van Dennis Young valt nu regelmatig bij RVC Celeritas. Hij had de club in een succesvolle periode als trainer onder handen, maar vertrok vorig seizoen – met in zijn kielzog de nodige spelers – richting DHC. Zijn avontuur bij de Delftse club is nu ten einde (klik HIER), zodat een mogelijke terugkeer bij RVC Celeritas wellicht aanstaande is.

Lees verder