DHL heeft staf rond selectie met twee uitbreidingen rond

DHL begon het seizoen ‘wat krap op de bank’. Maar inmiddels heeft hoofdtrainer Tayyab Chaudhry zijn staf en ondersteuning voor de selectie uitgebreid met een aantal bekende DHL-gezichten.

Glenn Koppendraaier (foto) is gestart als de nieuwe fysiotherapeut/verzorger voor de selectie. Zelf voetbalt hij al jaren bij DHL, momenteel in de Onder 23-1. Hij is een bijna afgestudeerde fysio en heeft al veel ervaring opgedaan, onder meer als verzorger binnen ADO Den Haag.

Comeback

Ook Paul Koekenberg sluit (weer) aan bij de selectie als assistent-trainer. Hij zal plaatsnemen op de bank naast hoofdtrainer Tayyab Chaudhry. Het bestuur van de Delftse club is verheugd met zijn comeback en alle ervaring die hij meebrengt. Koekenberg is een ervaren Technisch Coördinator en Hoofd Opleiding. Een groot deel van de huidige selectie heeft hij zien opgroeien binnen DHL.

Weekend Barcelona

De DHL-agenda is komende maanden al lekker gevuld met allerlei activiteiten georganiseerd door de selectie. Ook het selectie weekend naar Barcelona in februari is al geboekt! De spelers gaan door de opbrengst van activiteiten zelf voor een deel van de financiering zorgen van deze reis. Rob Warmenhoven is de motivator en coördinator achter dit mooie initiatief en zal dit de rest van het seizoen voortzetten.

Lees verder