HMSH begroet in ‘Actief Team’ nieuwe hoofdsponsor voor jeugd

HMSH is een nieuwe samenwerking aangegaan met AKTIEF TEAM. Deze overeenkomst markeert het begin van een langdurige relatie, waarin beide partijen de krachten bundelen om gezamenlijk succes te behalen.

Het sponsorcontract werd ondertekend door Ismail Inci van ‘Aktief Team’ en voorzitter  Bülent Yüngül van HMSH. Het bedrijf gaat de komende jaren optreden als hoofdsponsor voor de jeugd. Dankzij deze steun zal HMSH in staat zijn om stabiele groei naar een gerenommeerde amateurclub in Den Haag te realiseren, waaronder maatschappelijke betrokkenheid in de samenleving op gebied van sport en welzijn, maar ook op gebied van teamontwikkeling, nieuwe faciliteiten en evenementen.

Bij de foto van links naar rechts: Muhammed Sahin (Aktief Team), Kadir Yilmaz, Ismail Inci (Aktief Team), Bülent Yüngül en Mucahit Karakaya.

Ambities

“Wij zijn ontzettend verheugd met deze samenwerking,” laat voorzitter Bülent Yüngül weten op de clubsite. “De bijdrage van ‘Aktief Team’ stelt ons in staat om onze ambities verder vorm te geven en te blijven groeien. We kijken uit naar een succesvolle en vruchtbare samenwerking.”

Verbinden

Ook Ismail Inci van ‘Aktief Team’ deelt dit enthousiasme: “Wij geloven sterk in de waarden van HMSH en zien deze sponsoring als een geweldige kans om bij te dragen aan hun groei. Wij streven ernaar om Nederland te verbinden zoals nooit tevoren. Dit doen we niet alleen op gebied van grondwerk, maar ook door een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Het is een eer om onderdeel te zijn van hun toekomstige successen.”

(Foto’s: HMSH)

Lees verder